ADANA / SEYHAN - Zübeyde Hanım Anaokulu

Mrt

Okullarda Orman Programı okul öncesi, ilk ve ortaokullarda uygulanan, amacı orman eko-sistemi ile ilgili bilginin ormanın içinde, ormanlara inceleme gezileri düzenleyerek arttırılması ve deneyimlerin uluslararası düzeyde paylaşılması olan bir çevre eğitim programıdır.

Okulda Sağlığın Korunması ve Geliştirilmesi Programı 2023-2024 Okul Planı

Mrt

Sayın Cumhurbaşkanı RecepTayyip Erdoğan'ın Değerli Eşi Emine Erdoğan Hanım'ın himayesinde gerçekleştirilen Sıfır Stık Projesi okulumuzda da hayata geçirilmiştir. 2017 yılından bu tarafa okulumuzda uygulanan projenin 2023-2024 Eğitim yılı Sıfır Atık Okul Planı hazırlanmıştır.

Mrt

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA HAZIRLANAN OKUL PLANI VE VELİ BROŞÜRÜ

BESLENME DOSTU PROJESİ OKUL EYLEM PLANI

Mrt

GÜZEL TÜRKÇEMİZİN ÖNEMİNİ, DEĞERİNİ VURGULAMAK AMACIYLA BAKANLIĞIMIZ BÜNYESİNDE UYGULANAN DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZDA ÇALIŞMALAR YAPMAYA DEVAM EDİYORUZ.

EKO-OKULLAR PROJESİ